Aventura nu are limite vara aceasta la Eforie Nord, Pirații din Caraibe vor face senzație la parcul acvatic, duminică 18 august. Pentru ca atmosfera să fie mai atractivă, râuri de spumă vor curge cu generozitate pe toboganele de la Eforie Aqua Park.

Petrecerea tematică ”Pirații din Caraibe” va debuta cu o sesiune de face painting, în cadrul căreia copiii vor fi deghizați în personajele fascinante, de domeniul fantasticului: piratul Jack Sparrow, căpitanul Hector Barbossa, frumoasa și misterioasa Elizabeth Swann. Ei își vor putea etala măștile și costumația specială, în cadrul ”Paradei costumelor”. Nu vor lipsi premiile surpriză pentru micuții ale căror ținute au cele mai multe aprecieri. Imaginația și creativitatea nu au limite, astfel că cei mici pot veni deghizați de acasă sau își pot alege costumația pusă la dispoziție de reprezentanții aqua park-ului.

Ținutele de poveste și pline de mister pot fi imortalizate la ”Oglinda magică”, pentru a păstra amintirea momentelor deosebite din cadrul petrecerii.

Nici adulții nu sunt neglijați, au parte de răsfăț și momente de relaxare, fie în zona SPA, unde îi așteaptă un jacuzzi, fie în zona VIP, în care pot savura liniștii cocktail-uri sau băuturi răcoritoare.

 

 

Articolul precedentComandantul IPJ Constanța implicat într-un accident rutier
Articolul următorȘoferi beți sau drogați la volan. Polițiștii au întocmit dosare penale