A trecut vara și nu ai fost supererou pe litoral? Mai ai o șansă, duminică, 8 septembrie, Eforie Aqua Park organizează  ”Petrecerea supereroilor”. Copiii de toate vârstele sunt așteptați să se distreze și să se fotografieze alături de personajele lor preferate, în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului.

Pentru că ultima zi de vacanță trebuie să fie specială, costumația este foarte importantă. Comitetul de întâmpinare la ”Petrecerea supereroilor” va fi format din mascotele Chase din ”Patrula cățelușilor” și Pisoi, vedeta ”Eroilor în pijama”. Distracția va fi asigurată de Superman, Iron Man, Bufnița și Buburuza. Toți eroii și supereroii îi introduc duminică, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, în tărâmul magic al desenelor animate, în parcul acvatic din Eforie Nord. Petrecerea va începe cu o sesiune de face painting și tatuaje, pentru ca cei mici să își poată intra mai ușor în rol. Urmează parada costumelor, iar copiii se vor întrece în superputeri. Picii care prezintă cele mai atractive ținute vor fi premiați.

Amintirile frumoase de la Eforie Aqua Park trebuie păstrate, astfel că toți copiii se vor putea fotografia cu Iron Man sau cu Superman la ”Oglinda magică”. Spuma de pe tobogane, buna-dispoziție, dansul, animația și muzica bună, vor face din această zi una de neuitat.

 

 

Articolul precedentAsociația Elevilor din Constanța cheamă în judecată Ministerul Educației Naționale
Articolul următorGravity Summer Jam. Adrenalină, pasiune și sporturi extreme