Mai multe persoane care petreceau luni în stradă într-un cartier din Constanța au fost amendate de către poliţişti pentru nerespectarea măsurile se distanțare impuse pe perioada stării de alertă,

Polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Constanța era în desfășurare o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanțare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secțiilor 2 și 4 Poliției și jandarmi ai I.J.J Constanța. Astfel, au fost identificați doi bărbați – organizatorii petrecerii cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani, nepoata acestora.

Polițiștii le-au pus în  vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât   se încalcă măsurile se distanțare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceștia s-au conformat și au intrat în locuință, iar membrii formației muzicale au părăsit de asemenea zona.

Organizatorii evenimentului au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 1500 de lei, pentru neluarea măsurilor privind respectarea distanțării fizice între participanți, iar membrii formației au fost sancționați, cu amendă în valoare totală de 600 de lei, pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor.