Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetățean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 600 kilograme de pește, fără documente legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă aflați, marți noapte, în jurul orei 23.30, în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona stației de taxare Giurgeni – Vadu Oii, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Vrancea. În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în trei bazine cu apă, cantitatea de 1.070 de kilograme de pește, specia caras, în stare vie. În urma verificărilor s-a constatat însă că nu existau documente legale pentru 620 de kilograme de pește.

Cantitatea de pește descoperita fără documente legale a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentContinuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din Constanța: strada București
Articolul următorDaniel Suciu și Răzvan Cuc, noile propuneri pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor