Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina au depistat cinci cetăţeni români care transportau, într-un autoturism, peste 80 kilograme de pește, fără documente legale.

 În data de 02.08.2019, în jurul orei 10.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina, au oprit pentru control în zona Podului Roșu Sireasa, pe raza localității Ceatalchioi, un autovehicul înmatriculat în România în care se aflau cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 21 și 58 de ani, domiciliați pe raza județului Dâmbovița.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului,  au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 86 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

 Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentJazzUp Casino redeschide, duminică, Cazinoul din Constanța
Articolul următorRecomandări de la polițiști pentru o vacanță în siguranță