Peste 150 de jandarmi constănțeni vor acționa la nivelul județului pentru asigurarea și menținerea măsurilor de ordine publică în acest sfârșit de săptămână, premergător și în timpul Sărbătorilor Pascale. În zonele de competență, echipajele de jandarmerie vor acționa în cel mai scurt timp pentru luarea măsurilor legale, în situația săvârșirii unor fapte ce contravin normelor de conviețuire socială.

„Recomandăm celor care vor participa la slujbele de Înviere să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului”, spun reprezentanții Jandarmeriei Constanţa.

În noaptea de 27/28 aprilie, jandarmii constănțeni în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a slujbelor religioase ocazionate de sărbătoarea Învierii Domnului, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Petru și Pavel”, Biserica „Sfântul Mina” Constanța și Biserica „Sfânta Maria” Constanța. De asemenea, jandarmii constănțeni vor fi prezenți alături de polițiști și în zonele altor lăcașe de cult din Constanța, Medgidia, Mangalia, Cernavodă, Hârșova, Eforie, Costinești, Techirghiol și Neptun.

Articolul precedentSpitalul Județean, pregătit pentru minivacanța de Paște și 1 Mai
Articolul următorFarul, victorie în deplasare cu FC Argeș