Peste o sută de jandarmi constănțeni vor asigura, duminică, ordinea publică la meciul de fotbal dintre AFC Dunărea 2005 Călărași și Gaz Metan Mediaș.

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Poliția Municipiului Călărași, ISU Călărași și Direcția Poliției Locale Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea 2005 Călărași și Gaz Metan Mediaș. Meciul, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I de fotbal, este programat duminică, de la ora 14.00, pe stadionul pe stadionul “Ion Comșa” din cadrul Complexului „Dunărea” Călărași.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, atât suporterilor cât şi cetăţenilor, li se cere să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă. „Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente”.

Articolul precedentVideo/ Nuntă mută – Polițiștii locali au „stricat” o nuntă la Constanța
Articolul următorVIDEO/ Vagoane cu cărbuni cuprinse de flăcări într-o gară din județul Constanţa