Peste 100 de căței din Adăpostul pentru animale din Constanța și-au găsit deja un cămin, iar pentru alți 70 a fost prelungit termenul de menținere cu încă 14 zile lucrătoare.

De la începutul campaniei de adopție a câinilor fără stăpân inițiate de Primăria Constanța, iubitorii de animale au venit în număr mare la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor, nr.5, unii pentru a-și revendica propriile animale, dar cei mai mulți pentru a adopta, astfel încât peste 100 de căței și-au găsit un stăpân. Pentru alți 70 de câini, au fost semnate deciziile de menținere în adăpost pentru încă 14 zile lucrătoare.

Câinii au fost adoptați după ce a expirat termenul de șapte zile lucrătoare în care animalele ar fi putut fi revendicate de proprietari. Solicitările se pot face imediat ce patrupedul a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a opta zi lucrătoare din momentul cazării. Adopția câinilor se face în mod gratuit.

Câinii sunt încredințați spre adopție numai după ce au fost consultați de medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Articolul precedentRezultate operaționale foarte bune pentru rafinăria Petromidia, în primul trimestru din 2019
Articolul următorBărbat mort după ce a căzut de la etajul unui hotel din Neptun