Peste 10.000 de pachete cu țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră tulceni pe malul românesc al Dunării, pe brațul Chilia, fiind informate și autoritățile de frontieră ale Ucrainei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Ceatalchioi, au depistat pe malul românesc al Dunării, pe brațul Chilia, în dreptul localității Plauru, mai multe colete care conțineau baxuri cu pachete de țigări. Coletele au fost duse la sediul sectorului pentru inventariere unde s-a stabilit că ele conțin, în total, 10.652 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 106.520 lei.

 

Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Articolul precedentVIDEO/ Surprins de vecini în timp ce arunca moloz de la etajul opt
Articolul următorCirculație reluată pe ambele căi, pe tronsonul Lehliu – Drajna al Autostrăzii București Constanța