Trei persoane, care nu se puteau evacua dintr-un apartament cuprins de flăcări în orașul tulcean Babadag, au fost scoase din flăcări de șeful pompierilor din localitate.

Potrivit reprezentanților ISU Tulcea, pompierii Stației Babadag au fost solicitați să intervină, marți, în jurul orei 09.45, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un apartament din orașul Babadag. „În apartament se aflau trei persoane, un bărbat și două femei, care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor”, au precizat sursele citate.
La locul intervenției a ajuns primul comandantul Stației de pompieri Babadag, locotenentul Cristian Frasineanu, care executa o misiune de recunoaștere în oraș. El a intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere și a evacuat cele trei persoane.
În scurt timp au ajuns și echipajele de pompieri care au evacuat toate persoanele din scara blocului, întrucât exista o degajare mare de fum. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, cauza probabilă a producerii acestuia fiind foc deschis în spații închise. „Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării. În timpul utilizării aparatului de gătit, lăsat nesupravegheat, s-au aprins materialele combustibile din jur și furtunul buteliei, care a întețit arderea, blocând evacuarea celor trei persoane”, au mai precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta Buzău – Constanța Poarta 7
Articolul următorNicolae Moga demisionează la mai puțin de o săptămână de la numire