Tot mai mule persoane se urcă la volan fără a deține permis de conducere. Într-o singură zi polițiștii constănțeni au depistat patru persoane care nu aveau permis de conducere sau era suspendat.

Pe 29 octombrie, în jurul orei 13.20, poliţişti constănțeni au depistat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Secției 4 au au depistat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că vehiculul era radiat din circulație din data de 16 octombrie , acesta având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Polițiști din cadrul Secției 2 au au depistat un bărbat, de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Independenței din Medgidia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Pentru toate persoanele polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Articolul precedentDan Barna. Proiecte pentru România: Reforma constituțională
Articolul următorAtenție șoferi! Transport agabaritic pe ruta IMGB București – Port Agigea