Poliţiştii de la Rutieră au întocmit mai multe dosare penale pentru șoferi depistați în trafic că au condus sub influența alcoolului sau fără permis. Din fericire, au fost prinşi înainte să producă vreo tragedie.

La data de 1 mai a.c, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Republicii din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 1 mai, în jurul orei 02.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ciobanu au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eroilor din comuna Ciobanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 ma, în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe 1 mai  în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 mai, în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției orașului  Hârșova au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Carsium din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 mai., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 mai, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din localitatea Comana, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 mai, în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției orașului  Hârșova au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 mai, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Articolul precedentPortalul Realitatea.NET, record de vizitatori în luna aprilie: locul 1 la nivel național în online-ul românesc
Articolul următorGuvernul a modificat sumele pentru persoanele carantinate în hoteluri