Grupul de Comunicare Strategică a trimis un nou bilanţ în ceea ce priveşte situaţia cazurilor de coronavirus. În judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 332 de noi cazuri și patru decese.

 Femeie, 74 de ani, Constanța, comorbidități (astm bronșic preexistent, hipertensiune arterială), decedată în 05.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Bărbat, 68 de ani, Constanța, comorbidități (obezitate clasa II, hipertensiune arterială), decedat în 05.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Bărbat, 67 de ani, Constanța, comorbidități (cardiomiopatie cu dilatație, pleurezie), decedat în 06.11, la Spitalul Municipal Medgidia.

Bărbat, 68 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială grad III, AVC sechelar, obezitate grad III), decedat în 05.11, la Spitalul Municipal Medgidia.

Numărul deceselor la nivel județului Constanța a ajuns la 161.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul județului este 2,99, iar pe municipiu este 4,53.

Sursa: Realitatea de Constanta