politia

Un constănțean de 43 de ani este cercetat de polițiștii constănțeni pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, paguba produsă de acesta fiind stabilită în prezent la aproape 35.000 de lei. Bărbatul se afla deja în Arestul IPJ Constanța, fiind prins după un alt furt.

Potrivit polițiștilor constănțeni, bărbatul a fost prins după ce, în data 13 ianuarie, ar fi pătruns în incinta unui imobil de pe raza municipiului Constanţa și ar fi sustras o poșetă.

Urmare a extinderii cercetărilor, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Secțiilor 1,2 și 5 Poliție au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză, reținând în sarcina acestuia săvârșirea a 13 infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în luna decembrie 2018, pe raza municipiului Constanța și a localității Tuzla.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate este de aproximativ 33.000 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile și laptopuri.

Articolul precedentFOTO| Amenzi record date de polițiștii constănțeni într-o singură zi
Articolul următorSimona Halep s-a calificat în optimi, la Dubai