La fix o lună de când a demarat proiectul „Black Sea Bike”, o nouă stație de biciclete a fost vandalizată, autoritățile depunând plângere penală în acest caz. Este cea de-a patra stație din sistemul de bike sharing din Constanța care a fost vandalizată până în acest moment.

Persoane rămase încă neidentificate au spart geamul stației REX din stațiunea Mamaia, aceasta devenind astfel nefuncțională. Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au depus plângere penală pentru distrugere și fac un apel către constănțeni să nu asiste impasibili la actele de vandalism, ci să apeleze imediat numărul unic de urgențe 112 sau dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.
Este cea de-a patra stație din sistemul de bike sharing din Constanța care a fost vandalizată până în acest moment.
Reamintim ca 390 de biciclete au fost puse gratuit la dispoziția constănțenilor și a turiștilor începând cu data de 27.05.2019. Până acum au fost emise peste 4000 de carduri și s-au înregistrat peste 9000 de trasee, ceea ce demonstrează că proiectul „Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța – Balchik cross border region by bike – BSB se bucură de un real succes.

Articolul precedentPolițiștii locali acționează, în permanență, pentru asigurarea și menținerea ordinii publice
Articolul următorExpoziție numismatică la Muzeul de Arheologie Callatis