Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare în locul garajelor.

Noua parcare va fi amenajată pe strada Păun Pincio, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură. După finalizarea acestora va fi turnat asfaltul, iar parcarea va fi dată în folosință.

parcare Paun Pincio

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare în locul garajelor.Noua parcare va fi amenajată pe strada Păun Pincio, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură. După finalizarea acestora va fi turnat asfaltul, iar parcarea va fi dată în folosință. În paralel, continuă amenajarea parcărilor pe strada Unirii şi în zona Şcolii nr. 39, „Nicolae Tonitza“. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!Vă mulțumim pentru înțelegere!#parcariconstanta#constantafrumoasa

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 27 martie 2019

În paralel, continuă amenajarea parcărilor pe strada Unirii şi în zona Şcolii nr. 39, „Nicolae Tonitza“. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Reprezentanții instituției fac din nou apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Articolul precedentConstanța, primul oraș din țară în care abonamentele la transport se pot plăti cu telefonul mobil
Articolul următorPortofele cu bani returnate de jandarmi proprietarilor