Aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanța și Bacău vor asigura, zilnic, măsurile de securitate pentru toți participanții la festivalul NEVERSEA, ce va debuta, joi, pe plaja Modern din Constanța. Ei vor fi sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, Garda de Coastă și Poliția Locală

Pe toată perioada desfășurării festivalului NEVERSEA, jandarmii vor asigura măsurile de securitate în zona desfășurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire și plecare a participanților, precum și în zonele turistice din proximitatea evenimentului.

„Pentru o comunicare cât mai rapidă și eficientă, jandarmii vor instala un punct de prevenire, de unde puteți obține toate informațiile necesare pentru siguranța dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanții Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informați și să vă adresați cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteți martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informați de urgență cel mai apropiat reprezentant al forțelor de ordine. Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele. Respectați indicațiile forțelor de ordine, cooperați și evitați implicarea în conflicte de orice natură. Participanții care vin însoțiți de minori sunt rugați să acorde o atenție sporită acestora”, au transmis jandarmii participanților la festival.

Reprezentanții forțelor de ordine reamintesc tuturor participanților că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezența la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Articolul precedentAutoturism distrus după ce a luat foc în mers pe un drum județean din Tulcea
Articolul următorSute de unități de alimentație publică de pe litoral, verificate de către inspectorii sanitar-veterinari