Sute de constănțeni arondați la șapte puncte termice din zona centrală a orașului au rămas fără apă caldă și căldură în urma unei avarii.

Potrivit RADET Constanța, Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat, luni, că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice 73, 74, 75, 76, 125, 126 și 127. „În consecință, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția încălzirii și a apei calde de consum în perimetrul format de bulevardul 1 Decembrie 1918, bulevardul I.C. Brătianu, strada București, strada Avram Iancu, strada I. G. Duca, strada Ardealului, strada Industriei, strada Oborului, strada I.L. Caragiale, strada Baba Novac, bulevardul Al. Lăpușneanu, strada Poporului, strada Nicolae Toma, strada Panait Mosoiu, strada Topraisar, strada Mihai Viteazul, strada Călărași și aleea Romulus.
Până la remedierea avariei de către CET Palas nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relații suplimentare, constănțenii afectați de această avarie pot apela numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța SA.