O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Mangalia, i-a pus pe jar pe polițiști după ce i-a spus mamei sale că ar fi fost răpită de un bărbat necunoscut, iar apoi abandonat pe un câmp, dar totul a fost o înscenare, pusă la cale de fata care întârziase acasă.

Marți seară, în jurul orei 18.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 29 de ani, cu privire la faptul ca fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost răpită de un bărbat necunoscut și, ulterior, abandonată pe un câmp de la marginea localității.

În urma a sesizării, la nivelul IPJ Constanța a fost constituită imediat o echipă complexă, pentru identificarea autorului.

Adolescenta a fost audiată, în prezența mamei, cu privire la cele întâmplate, iar o echipă de anchetatori s-a deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta. Polițiștii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului și la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinței sale.

În urma cercetărilor și investigațiilor, a declarației date de fată și vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au stabilit însă că cele relatate nu corespund realității. „În fapt, minora a recunoscut că ar fi întârziat acasă, iar pentru a nu fi trasă la răspundere și certată de mama sa, fiind influențată de cercul de prieteni cu care și-ar fi petrecut timpul, ar fi înscenat răpirea”, au spus polițiștii constănțeni.

Articolul precedentA început asfaltarea mai multor străzi din Mangalia
Articolul următorNava-şcoală Mircea, „Ambasadorul onorific în serviciul României”, s-a întors acasă