sdr_HDRB

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, lucrează în aceste zile la amenajarea unei parcări pe aleea Mălinului, lângă Școala Gimnazială nr.30 ”Gheorghe Țițeica”.

Au fost demolate garajele și acum se derulează lucrările de infrastructură. În scurt timp urmează să fie turnat covorul asfaltic, iar parcarea să fie dată în folosință. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Parcare aleea Malinului

Noi locuri de parcare în Constanța!Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, lucrează în aceste zile la amenajarea unei parcări pe aleea Mălinului, lângă Școala Gimnazială nr.30 ”Gheorghe Țițeica”. Au fost demolate garajele și acum se derulează lucrările de infrastructură. În scurt timp urmează să fie turnat covorul asfaltic, iar parcarea să fie dată în folosință.Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!Vă mulțumim pentru înțelegere!#constanta#parcarealeeamalinului

Publicată de Primăria Constanța pe Luni, 11 martie 2019

Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș. „Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, spun reprezentanții instituției.

Articolul precedentAutoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit la Constanța
Articolul următorConstănțeni, vi se pregătește ceva! Acces numai pe bază de permis în zona peninsulară