Neversea, patru zile de festival, distracție și surprize, acrobați care dansează deasupra publicului, parade cu creaturi fabuloase ale mării, show-uri aviatice cu F16 și Mig 21, zeci de mii de premii.

Dj-ul suedez, Mike Perry a compus special pentru ediția din acest an a festivalului NEVERSEA, imnul „One life”. Piesa se poate asculta aici. https://youtu.be/t6x8EzloiXU

USER EXPERIENCE

 Fanii festivalului vor întâlni în perimetrul festivalului acrobați și o paradă impresionantă al creaturilor fabuloase ale mării. Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumați, din România, dar și din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii unde, fanii festivalului se pot costuma pentru poze și nici zonele de fashion, de unde pot să-și achiziționeze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiștilor vor fi acompaniate de acrobați care vor dansa în aer, la 5 metri înălțime, deasupra publicului.

 SHOW-URI AVIATICE CU AVIOANE MIG 21-LANCER SI F-16 LA FESTIVALUL NEVERSEA!

Spectacolul aviatic pregătit de Forțele Aeriene Române va avea loc joi, 4 iulie 2019. Începând cu ora 20.50, aeronave militare (un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer și două aeronave F-16) vor survola zona.

PREMII SUBSTANȚIALE PENTRU FANII FESTIVALULUI NEVERSEA!

 Participanții la NEVERSEA vor avea  Wi-fi 4G gratuit în tot perimetrul festivalului,  participanții vor avea posibilitatea să încerce cele mai inovative tehnologii.

Toți cei care vor ajunge în zona scenei DayDreaming vor primi peste 30 000 de pachete cu premii. Fanii festivalului pot câștiga unul dintre cele 3 scutere VESPA.

Pasionații sporturilor pe apă, pot să experimenteze cele mai intense emoții de acest fel, precum și un selfie stick gigant pentru poze memorabile alături de prietenii.

 

 

Articolul precedentVIDEO| Ianis Zicu prezentat oficial la FC Farul Constanța
Articolul următorRadu Mazăre, cercetat în alte dosare penale pentru acuzații de abuz în serviciu