Un bărbat de 64 de ani, care conducea o motocicletă, s-a ales cu o claviculă ruptă după ce a lovit un porc, pe marginea unui drum județean din Constanța.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, un turist care venise pe litoral pentru a participa la evenimentul „Bikers for Humanity“, de la Vama Veche, conducea, duminică, o motocicletă pe DJ 223, dinspre localitatea Vlahi către localitatea Rasova. La un moment dat, motociclistul a lovit un porc, ce mergea pe partea caritabilă. În urma accidentului rutier, motociclistul a fost rănit ușor, suferind o fractură de claviculă.

Un alt accident în care a fost implicată o motocicletă a fost înregistrat în Năvodari, de data aceasta victimă fiind o femeie.

Poliţiştii spun că, duminică după-amiază, în jurul orei 14.35, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o motocicletă pe bulevardul Năvodari, dinspre strada Nucilor și, ajungând în apropierea sensului giratoriu de la  intersecția cu strada Câmpului, pe fondul  nepăstrării unei distanțe de siguranță, a lovit în spate un autoturism. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei de pe motocicletă, în vârstă de 41 de ani.

Articolul precedentO femeie a fost rănită după ce o motocicletă a intrat într-o maşină
Articolul următorIncendiu provocat la Tulcea de persoane fără adăpost