Criminalul de la azilul de bătrâni din Călărași nu era la primul omor. În anii ’80 şi-a ucis soţia şi a petrecut 15 ani după gratii. Bărbatul se afla în căminul de bătrâni din Călăraşi de anul trecut şi nu era cunoscut cu probleme psihice, ultima evaluare psihologică fiind făcută în urmă cu doar o lună. 

Incidentul s-a petrecut ieri, la căminul pentru persoane vârstnice Sf. Antim Ivireanul, din Călărași. Totul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineaţa. O asistentă a sunat la 112, după ce a auzit gălăgie din salonul alăturat. 

Atacatorul și victima de 80 de ani s-ar fi certat de la o banală bucată de salam. Negru de furie, agresorul a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe bătrân în zona coastelor, în gât şi piept. Salariaţii căminului susţin că între cei doi exista o dispută mai veche care a degenerat.

Un al treilea bărbat, de 60 de ani, ar fi intervenit între cei doi pentru a-i despărţi, dar a fost şi el înjunghiat în picior. Cele două victime au ajuns la spital, însă bărbatul de 80 de ani a pierdut prea mult sânge şi medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Citiți și Crimă la un cămin de bătrâni din Călărași

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentFOTO Karpatia Horse Show 2022, un regal al eleganței pe Domeniul Cantacuzino. Programul evenimentelor
Articolul următorFOTO Deșeuri îngropate pe malul Lacului Techirghiol. Sesizare penală făcută de Garda de Mediu