Polițiștii constănțeni de la Serviciului Transporturi Maritime au deschis un dosar penal după ce secundul unui vas sub pavilion Sierra Leone, aflat în rada interioară a Portului Constanța, a decedat la bord, în condiții suspecte.

Lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, luni noapte, despre faptul că la bordul unei nave aflate în staționare în rada interioară a Portului Constanța se află o persoană decedată. Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată fusese adusă la mal de o ambarcațiune pilotină. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre comandantul secund de pe o navă sub pavilion Sierra Leone, în vârstă 66 de ani, cu cetățenie și naționalitate georgiană. „După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanța sosită la fața locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă”, spun polițiștii.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Articolul precedentTragedie evitată în zi de sărbătoare
Articolul următor„Țara Piticilor“ se închide pentru 10 zile