Mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța vor circula, miercuri, în program de week-end, cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria și a festivităților dedicate Zilei Marinei Române.

Astfel, miercuri, 15 august, autobuzele ce deservesc transportul public de persoane în municipiul Constanța, vor circula după programul de sâmbătă și duminică (5:45 – 23:00), iar în zilele de joi, 16 august și vineri, 17 august, programul de circulație va fi tot de sâmbătă și duminică, dar cu începere de la ora 5:15. Chioșcurile de bilete vor funcționa în program normal.

Linia 3B (Târg Legume) circulă miercuri, 15 august 2018, în program special, la orele 06:00; 12:00 și 18.00.

Constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române li se recomandă să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine. De altfel, în ziua de 15 august, circulația autovehiculelor va fi închisă începând cu ora 07:00, după cum urmează: Poarta 3, Poarta 1, intersecția bulevardului Termele Romane cu strada Traian, str. Negru Vodă, str. Ecaterina Varga, str. Mircea cel Bătrân, iar traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară, începând cu ora 07:00, pe traseul Poarta 2 – strada Termele Romane – Poarta 1 – bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu – Portul turistic Tomis.

Articolul precedentCe măsuri de fluidizare a traficului iau polițiștii de frontieră constănțeni
Articolul următorAsociația Elevilor din Constanța dă în judecată 20 de primării din județ