Cel mai important eveniment muzical al verii din sudul litoralului, Europa FM “Live pe Plajă”, începe joi, 26 iulie și continuă până sâmbătă, 28 iulie, pe plaja dintre Saturn și Venus. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, super-concertul de la malul mării va oferi publicului, ca de fiecare dată, un show incendiar, cu muzică live și cei mai îndrăgiți artiști.

Iubitorii muzicii de calitate îi vor putea urmări, în cele trei zile de spectacol, pe cei mai apreciați și cunoscuți artiști ai momentului. Conform organizatorilor, prima zi de concerte maraton pe plajă va începe joi, 26 iulie, după orele 18.00. Pe scena special amenajată cu efecte de lumini și sunet vor urca cele mai în vogă trupe rock, printre care: Vița de Vie, Cargo, Monojacks, Toulouse Lautrec, The Kryptonite Sparks.

Cea de-a doua zi de muzică live va începe vineri, 27 iulie, după orele 16:30, când vor încinge atmosfera, până noaptea târziu, Ștefan Bănică, Andra, Antonia, Vunk, Feli, Smiley, The Motans, Lidia Buble și Delia.

Ultima seară a petrecerii în aer liber, pe plaja dintre Venus și Saturn, va fi întreținută de interpreți consacrați, care vor cânta pentru și împreună cu publicul cele mai iubite melodii. Începând cu ora 16:30, vor oferi un spectacol extraordinar cu hit-uri cunoscute: Gașca Zurli, Vanotek & Eneli, Irina Rimes, Voltaj, Fly Project, Carla’s Dreams, Holograf, Bere Gratis și Vama.

Organizatorii anunță că vor fi trei zile de poveste, alături de cei mai în vogă artiști români, cu emoții concentrate și multe surprize pentru cei prezenți, iar intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă.

Articolul precedentRestricții de circulație la Constanța, de Ziua Imnului
Articolul următorConstanța trimite ajutoare în Grecia. Centre de colectare