HC Dobrogea Sud a scăpat printre degete o victorie importantă cu CSM București. Remiza din Capitală, 20-20 (9-13), din cadrul etapei a-VII-a din Liga Naționala de handbal masculin, este un semn bun pentru meciul din cupa EHF cu Csurgo.

George Buricea, antrenor secund la HCD  a îmbrăcat din nou tricoul de jucător și a fost coordonator de joc.”Djordje mi-a spus că are nevoie de mine în teren. A schimbat sistemul de apărare și atunci când trecem din 6-0 în 5 plus 1, eu pot să o fac mai bine. Am hotărît să intru pentru că, în momentele astea grele pentru noi, sunt mai util pe teren.”

Pentru HCD au jucat: Hendawy, Iancu 1 gol, Vasile – Chiuffa 3 goluri (1x7m), Malinovic 5, Chikovani 4 goluri, Buricea 1, Nikolic, Simovic 1, Omar, Andrei 4 (2), Csog 1.

„Am făcut un joc bun și am obținut un punct important la București. Băieții s-au bătut pentru victorie și am fost aproape să o obținem. Sunt semne că ne revenim. Meciul ăsta ne dă încredere pentru returul cu Csurgo”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

 

 

 

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, constănțenii vor juca în Ungaria returul din Cupa EHF cu Csurgo.

Sursa foto HCD

 

 

 

 

Articolul precedentCFR introduce de astăzi garnituri speciale pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva
Articolul următorÎncep înscrierile pentru programul Respect. Cine poate beneficia de tichetele valorice