HC Dobrogea Sud a scăpat printre degete o victorie importantă cu CSM București. Remiza din Capitală, 20-20 (9-13), din cadrul etapei a-VII-a din Liga Naționala de handbal masculin, este un semn bun pentru meciul din cupa EHF cu Csurgo.

George Buricea, antrenor secund la HCD  a îmbrăcat din nou tricoul de jucător și a fost coordonator de joc.”Djordje mi-a spus că are nevoie de mine în teren. A schimbat sistemul de apărare și atunci când trecem din 6-0 în 5 plus 1, eu pot să o fac mai bine. Am hotărît să intru pentru că, în momentele astea grele pentru noi, sunt mai util pe teren.”

Pentru HCD au jucat: Hendawy, Iancu 1 gol, Vasile – Chiuffa 3 goluri (1x7m), Malinovic 5, Chikovani 4 goluri, Buricea 1, Nikolic, Simovic 1, Omar, Andrei 4 (2), Csog 1.

„Am făcut un joc bun și am obținut un punct important la București. Băieții s-au bătut pentru victorie și am fost aproape să o obținem. Sunt semne că ne revenim. Meciul ăsta ne dă încredere pentru returul cu Csurgo”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

 

 

 

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, constănțenii vor juca în Ungaria returul din Cupa EHF cu Csurgo.

Sursa foto HCD