Incidentul s-a petrecut în Constanța. Mama unei fetițe de 7 ani este suspectată că ar fi încercat să-și arunce copilul în fața unei mașini pe motiv că minora ar fi posedată. Un martor a alertat poliția, iar oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Imaginile șocante au fost filmate de un martor pe o stradă din Constanța, chiar în timp ce, tot el, a sunat și la 112 să anunțe incidentul. Cu polițistul în telefon, bărbatul a continuat să o urmărească pe femeia care își ținea fiica în brațe, înfășurată complet într-un prosop. Martorul le-spus polițiștilor că femeia îi făcea și descântece copilului.

Mai mulți polițiști și inspectori de la Protecția Copilului au ajuns la femeie. Au încercat să stea de vorbă cu ea, dar au decis că cel mai bine este să o interneze la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, continuându-se cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentIohannis, mesaj de Ziua Educației: Rolul profesorului, esenţial în construirea unei naţiuni puternice
Articolul următorBNR a majorat dobânda cheie la 6,25%