O petrecere de majorat desfășurată la un popas turistic din localitatea Valu lui Traian s-a lăsat cu intervenția polițiștilor, pentru că organizatorii nu au respectat normele în vigoare. Administratorul a fost amendat cu 3000 de lei.

 

 

În cursul zilei de ieri, 16 octombrie, în jurul orei 21:30, polițiștii Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi de către un operator TelVerde cu privire la faptul că, la un popas turistic din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, ar avea loc o petrecere cu mai multe persoane, care nu ar respecta prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un eveniment privat, în spațiu închis, cu participarea a aproximativ 40 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) în spații închise.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta