Magazinele Enel din județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița vor fi închise în perioada 24-26 decembrie 2018. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcționa după programul obișnuit, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul și plățile efectuate precum și înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business și rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalitățile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari și comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum și în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică.

Articolul precedentCăutat în Germania pentru furt calificat, prins de polițiștii constănțeni
Articolul următorVideo/ 17 ambulanțe noi pentru salvatorii din județul Constanța