mega_image2

 

Magazinul  Mega Image de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța, a fost  închis temporar, pentru o lună, de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor, din cauza mai multor nereguli.

„CRPC Regiunea Sud-Est(Galati)a emis Decizia nr.1 din 25.01.2018 prin care s-a dispus sancțiunea complementară prevăzută de art. 56 aliniatul 1 litera a) din actul normativ OG 21/1992 cu completările şi modificările ulterioare, constând în închiderea temporară a unităţii pe o durată de 1 (una) lună, respectiv a punctului de lucru supermarket MEGA IMAGE din Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, bloc LV16, jud. Constanţa ca urmare a propunerii facute de CJPC Constanta prin PVCC nr.883984 din 14.01.2019”,precizează reprezentanții CJPC.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor  au cerut magazinului să înceteze practicile comerciale incorecte.

Pe 8 ianuarie, comisarii de la Protecția Consumatorului au făcut un control la cele patru unități din Constanța ale Mega Image, plecând de la observarea reetichetării sucurilor “fresh” de portocale, care erau, de fapt, expirate.  Au fost descoperite multe abateri, între care promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, drept pentru care CJPC Constanța a solicitat suspendarea activității.

Articolul precedentPlachete în memoria unor personalități, montate în mai multe zone din Constanța
Articolul următorIncendiu de amploare pe strada Vârful cu Dor