Lenjerii de pat contrafăcute în valoare de 700.000 lei au fost depistate într-un container sosit din ChinaÎN  Portul Constanța  Bunurile aveau ca destinaţie o societate de pe raza judeţului Ilfov.

În data de 21.03.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov.  În urma verificărilor s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1424 lenjerii de pat care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.
Bunurile, cu o valoare de aproximativ 700.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. 
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRomânii, expuși unui nou tip de FRAUDĂ, în urma căreia le dispar BANII din conturi! Cum sunt PĂCĂLIȚI oamenii
Articolul următorDosare penale pentru trei șoferi opriți de polițiști în trafic