Designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți vin la „Kids Summer Fashion Week”. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 august, de la ora 19:00, în piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

„Kids Summer Fashion Week” este singurul eveniment estival de modă pentru copii și adolescenți din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii, care, timp de două zile, va face din Mamaia capitala modei pentru copii.

Proiectul care va aduce pe podium ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți impuse de designeri şi branduri de renume din România și nu numai va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Evenimentul se bucură de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu și Clara Rotescu pe lângă mulți alții. Hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique care, cu această ocazie, vor prezenta ultimele trenduri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile.

Pentru eveniment vor fi implementate următoarele măsuri de prevenire împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2: