În  acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente sportive.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele arenelor sportive unde se vor desfășura meciurile programate pentru acest weekend.

Meciul de handbal  feminin C.S.U. Neptun Constanța – C.S.U. Știința București, partida de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța – B.C. Sirius Târgu Mureș, meciul de fotbal F.C.Farul Constanța – C.S. Concordia Chiajna, sâmbătă 22 februarie;

Partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – C.S.A. Steaua București, meciurile de futsal în cadrul Trofeului Telegraf și Trofeului Liga Old Boys, duminică 23 februarie.

”Recomandăm” participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent, transmit reprezentanții jandarmilor constănțeni.