Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor acționa, în perioada 01 – 03 martie, pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice.

Astfel, vineri, 01 martie, începând cu ora 14.00 va fi asigurată ordinea publică în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanța, unde se va disputa partida de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța – Dunărea Brăila 2.

Sâmbătă, 02 martie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului „Gheorghe Hagi”, unde va avea loc partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța – C.S. Sportul Snagov, dar și la Cernavodă, cu ocazia meciului dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă – C.S. Tunari.

Tot sâmbătă, se va acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul de baschet feminin C.S. Phoenix Constanța – C.S.T. Bv. Olimpia C.S.U. Brașov, cu începere de la ora 18.00.

Duminică, 03 martie, în intervalul orar 12.00-21.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a 12 meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiției sportive Trofeul Liga Old Boys.

Totodată, în perioada 02-03 martie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la 6 meciuri de fotbal în sală, ce se vor disputa la Sala Sporturilor, în cadrul competiției sportive Trofeul Telegraf.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentUn nou protest al magistraților constănțeni față de modificările aduse legilor justiției
Articolul următorDebut de primăvară bogat în evenimente: unde mergem în week-end la Constanța