Cinci aparate de tip DrugTest, achiziționate de către Consiliul Județean Constanța, au intrat, luni, în posesia Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Echipamentele au o valoare totală de aproximativ 130.000 de lei și au fost achiziționate cu scopul de a susține activitatea de combatere a consumului de droguri.

“Sunt împotriva drogurilor și voi susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor și cred că acest tip de investiții reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier. Aș vrea ca prin acțiunile noastre să reușim să îi convingem pe cei care au căzut în plasa acestor substanțe că mirajul stupefiantelor le pune viața în pericol. Vă promit că voi continua să lucrez mereu în interesul locuitorilor județului Constanța”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
Echipamentele predate Inspectoratului de Poliție Județean Constanța constau în cinci Pachete de determinare a drogurilor din salivă și 20 de cutii cu teste de determinare a opt substanțe, care au o valoare totală de aproximativ 130.000 de lei.

Articolul precedentFOTO VIDEO| Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident la Topraisar
Articolul următorVIDEO| La scăldat cu mașina în mare