Purtătorul de cuvânt al PNL – Ionuţ Stroe a comentat joi, în exclusivitate la Realitatea Plus, afirmaţiile lui Marcel Ciolacu, prin care a criticat iniţiativa PNL de lansare a petiţiei pentru demisia deputatului Aurel Bălăşoiu, implicat într-un scandal sexual.

„Este profund greşit şi în egală măsură chiar regretabil să se folosească de către domnul Ciolacu astfel de termeni când vorbim de această petiţie care condamnă comportamente care chiar în percepţia Parchetului sunt legate de pedofilie, viol şi lucruri de genul ăsta.

M-aş fi aşteptat ca preşedintele partidului, chiar dacă este preşedintele partidului din care provine deputatul din acest scandal, să susţină un asemenea demers. Pentru că, practic, în acest scandal este vorba de două dosare penale, unul pentru viol, aşadar fapte dezumanizatoare, fapte care sunt percepute nu numai în plan politic ci şi în plan social, de către întreaga noastră societate, ca fiind extrem, extrem de grave”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

„Din punctul meu de vedere, există în acest moment şi sunt la îndemâna preşedintelui PSD suficiente instrumente, dacă nu chiar puterea de convingere necesară de a-l determina pe acest individ să plece din Parlament. Nu cred că ar trebui să condamnăm un demers perfect legitim din partea preşedintelui Senatului”, a mai spus Ionuţ Stroe. 

Marcel Ciolacu a atacat PNL după ce președinta Senatului, Alina Gorghiu, a transmis că a început să strângă semnături pentru demiterea deputatului Aurel Bălășoiu din Parlament. Liderul PSD susține că excluderea lui Bălășoiu din partid a fost o decizie corectă după ce acesta a fost acuzat de viol și întreținerea de relații sexuale cu minori. 

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că i-a cerut lui Aurel Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare, după scandalului sexual în care a fost implicat. El a comentat ironic iniţiativa PNL privind o petiţie prin care i se cere deputatului renunţarea la mandatul din Parlament, afirmând că ”restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ”.

Liderul PSD a afirmat că nu a avut nicio discuţie cu deputatul Aurel Bălăşoiu, după excluderea acestuia din partid. „Nu. Absolut nicio discuţie. A vorbit cu liderul de grup. Am votat şi am propus colegilor mei excluderea din partid. Nu poate fi exlus din Parlament”, a comentat Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSalmonella într- un produs din Lidl, în toate magazinele din țară. Nu îl consumați!
Articolul următorAvans în cuantum de 70% pentru plățile directe din sectorul vegetal, începând cu data de 16 octombrie