Preşedintele Klaus Iohannis susține că sunt foarte multe lucuri „de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD”, iar oamenii vor o guvernare eficientă „după dezastrul PSD-ist, care a răpit României ani de zile şansa la dezvoltare”.

Klaus Iohannis a atacat sâmbătă, în faţa tinerilor liberali, la Şcoala de Vară Generaţia Altfel”, de la Venus, guvernarea PSD spunând că sunt foarte multe lucruri de făcut şi îndreptat după guvernările eşuate ale PSD. “Dragii mei, sunt foarte multe lucruri de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD-ului. Reconstrucţia statului român, pentru a fi în slujba cetăţeanului, creşterea economică şi susţinerea mediului privat pentru a genera bunăstare sunt pilonii fundamentali pentru a face România normală, sloganul meu România normală”, a declarat Iohannis, sâmbătă, la şcoala de vară a TNL de la Venus.

El a mai apreciat că după dezastrul guvernărilor PSD, care a răpit României şanse la dezvoltare, oamenii vor o guvernare eficientă. “După dezastrul PSD-ist, care a răpit României ani de zile şansa la dezvoltare, cetăţenii vor o guvernare eficientă, care să le aducă siguranţă, prosperitate, bunăstare şi cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteţi generaţia care poate readuce entuziasmul, speranţa dar şi optimismul în politica şi în societatea românească. Reclădirea speranţei într-un viitor mai bun este o condiţie absolut necesară fără de care dezvoltarea ţării nu are cum să reuşească. Eu sunt încrezător în destinul României pentru că văd aici împreună cu mine viitori primari, actuali şi viitori parlamentari şi cu siguranţă viitori miniştrii şi cine ştie poate chiar mai mult. Vă doresc mult succes în carieră politică”, a mai transmis Klaus Iohannis tinerilor liberali.

Președintele a spus că proiectul pe care îl propune românilor este acela de a trăi „într-o țară în care normalitatea este regula, nu excepția”, în care cetățeanul este în centrul funcționării statului și nu invers, și în care duce o viață sigură și prosperă. „România normală este țara din care tinerii nu își vor mai dori să plece definitiv, pentru că nu au șanse aici, România normală este țara în care investițiile și dezvoltarea sunt încurajate, până și în cele mai defavorizate zone în care tinerii, din păcate acum, sunt pur și simplu abandonați și condamnați la sărăcie. Proiectul României normale este proiectul întregii Românii, un proiect al unei întregi generații care nu poate fi dus la bun sfârșit decât prin implicarea partidelor autentic democratice, a organizațiilor civice precum și a voastră, a tinerilor care vă doriți o carieră politică”, a mai spus Iohannis.

Articolul precedentLudovic Orban: Bulibășeală și babilonie în politica românească
Articolul următorSute de abateri constatate în urma unei acțiuni de amploare a polițiștilor rutieri constănțeni