Primarul Constanței, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității s-a întâlnit, miercuri, cu operatorii economici din Satul de Vacanță.

Întâlnirea a fost organizată pentru a stabili ultimele detalii cu privire la măsurile pe care atât autoritatea locală, cât și investitorii le vor lua pentru ca această zonă de interes turistic să rămână în continuare o atracție atât pentru vizitatori cât și pentru constănțeni.

Primarul a amintit de investițiile care s-au derulat în zonă – montarea de bănci de odihnă, coșuri de gunoi acolo unde era necesar, stâlpi pentru delimitarea clară a zonei pietonale de cea rutieră și alte investiții care sunt în desfășurare.

Pentru dezvoltarea zonei există implicare de ambele părți, drept dovadă stă recondiționarea Porții Maramureșene de lemn de către investitorii din Satul de Vacanță.

Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea.

Articolul precedentPortul Constanța prezent la expoziția Transport Logistic la Munchen
Articolul următorForțele Navale la exercițiul Shield Protector