Proiectul „Bucuria prin ochii autismului” continuă vineri, 27 noiembrie, cu o expoziție de fotografie care se va desfășura în mediul online.  Evenimentul va fi transmis pe pagina de Facebook a proiectului, https://www.facebook.com/Bucuria.Prin.Ochii.Autismului, începând cu ora 12:00.

În cadrul expoziției vor fi expuse lucrările celor 10 copii diagnosticați cu autism.. Fotografiile micilor artiști speciali ne vor aduce mai aproape de mintea și sufletul lor.

Prima activitate a proiectului a avut loc în săptămâna dedicată Zilei Internaționale de Educație Nonformală 2020. Evenimentul a angrenat 100 de copii cu dizabilități și 50 de voluntari.

Copii au participat la ateliere creative de pictură, împâslire și art-terapie. Pe lângă activitățile creative, cei mici s-au bucurat de personaje de poveste, baloane și premii. Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de teatru de păpuși.

 

Activitățile s-au desfășurat în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii.

Sursa: Realitatea de Constanta