mangalia

Plaja dintre Saturn și Venus va găzdui, în perioada 8 – 10 august, cea de-a VIII-a ediție a seriei de concerte live. Ca în fiecare an intrarea este gratuită, iar în cele trei seri de spectacole organizatorii așteaptă câteva zeci de mii de spectatori, turiști și localnici.

Anul acesta, în zilele pline de distracție de la malul mării, un număr record de artiști au confirmat întâlnirea cu prietenii pe plaja dintre Saturn și Venus, pentru a oferi publicului, ca de fiecare dată, un show incendiar, cu muzică live și melodii cunoscute.
Astfel, joi, 8 august, începând cu ora 16.30, iubitorii muzicii bune vor avea parte de o seară electrizantă în compania trupelor Vama, Les Elephants Bizarres, Grimus, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, Byron, Gramofone, Alex & The Fat Penguins.
Un spectacol extraordinar cu muzică live și hit-uri cunoscute vor oferi, în cea de-a doua seară de concerte, vineri, 9 august, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului precum Alina Eremia, The Motans, Irina Rimes, Delia, Voltaj, Lidia Buble, Randi, Edward Sanda, Ioana Ignat, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique, Emilia.
Ultima seară a maratonului muzical de pe plaja dintre Saturn și Venus va aduce pe scena impresionantă de la malul mării interpreți consacrați, care vor cânta pentru și împreună cu publicul cele mai iubite melodii. În concert, vor fi alături de fani Vunk, Antonia, Dj Project, Vanotek, Carla’s Dreams, Bere Gratis, Lora, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adda, Jurjak.
Organizatorii anunță că, timp de trei zile, au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor lua parte la distracția în aer liber. Totodată, fanii muzicii de calitate au parte de vești bune pentru a ajunge mai ușor la cel mai așteptat festival muzical din sudul litoralului, organizatorii oferind transport gratuit de la și către Vama Veche și Eforie Sud, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Articolul precedentNumăr record de studenți la Universitatea Ovidius
Articolul următorComedii și filme de aventuri în aer liber pe Faleza Cazino din Constanța