Astăzi, începând cu ora 08:00, a început un maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din municipiul Constanța

Astfel, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate. Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer și BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 – 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcționa non-stop.  Zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiștilor, care funcționează în centrul de imunizare din Pavilionul Expozițional, vor rămâne operaționale, dar pentru constănțeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărții de identitate. După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programați pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanță cu programul centrului (08:00 – 20:00, în fiecare zi), anunță DSP Constanța.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFOTO Pescar dispărut în Dunăre, căutat cu scafandrii
Articolul următorAtenție, șoferi! Restricții trafic pe străzile din zona Delfinariu