Victorie categorică pentru HC Dobrogea Sud, 37-17 (16-), cu CSM Reșița, în Sala Rapid din București, în etapa a XVIII-a a Ligii Zimbrilor

HC Dobrogea Sud: “Un meci la discreția băieților noștri și un prilej bun pentru antrenorul Djordje Cirkovic de a-i vedea la treabă pe juniorii de la academie. Interul dreapta Ionuț Stănescu a repetat evoluția bună din meciul cu Magnum Botoșani, iar extrema dreaptă Teodor George Ștefan, debutant la numai 16 ani în Liga Zimbrilor, a evoluat și el cu mult curaj, reușind să își treacă numele pe lista marcatorilor. Foarte bună și evoluția portarului Gabriel Chilianu, care a suplinit absența lui Ionuț Iancu dintre buturi. Andrei Bruj a completat „careul” ultimilor 4 jucători propuși de Academia HC Dobrogea Sud la echipa mare.”

A fost ziua tinerilor. Daniel Susanu și Alexandru Andrei și Ionuț Stănescu au fost în topul marcatorilor. Și să nu-i uităm pe Gabi Ilie și Daniel Vasile, chemați la naționala de seniori pentru meciurile din preliminariile EURO 2022.

HC Dobrogea Sud: Vasile, Chilianu – Susanu 8 goluri, Andrei 6 (2x7m), Stănescu 5 (1), Komogorov 4, Nikolic 3, Nistor 3 (1), Ignat 3, Ștefan 3 (1), Ilie 2, Chikovani, Chiuffa, Simovic, Șandru, Bruj.

Foto arhiva

Sursa: Realitatea de Constanta