HC Dobrogea Sud va susține  meciului retur cu HK Malmo duminică 25 noiembrie, de la ora 18.00. la Sala Sporturilor din Constanța, după ce s-a impus în Suedia cu 23-22.

La conferința de presă, premergătoare partidei au participat vineri, președintele clubului – Ionuț Rudi Stănescu, antrenorul principal – Zvonko Sundovski și căpitanul constănțenilor – Laurențiu Toma.

“Chiar dacă am reuşit să câştigăm la un gol în Malmo, după un meci foarte bun făcut de noi, calificarea nu este jucată. Se poate întâmpla orice la Constanţa, dar sper eu ca experienţa noastră să îşi spună cuvântul duminică şi să reuşim să ne calificăm”, a declarat Rudi Stănescu.

“Ne-am întors din Suedia cu o victorie, dar asta nu înseamnă că suntem deja în grupe. Mai avem un meci, părerea mea foarte greu. Am jucat doar o repriză acolo, duminică avem repriza a doua. Trebuie să jucăm şi mai bine şi, cu o nouă victorie, să mergem spre grupe”, a  declarat antrenorul Zvonko Sundovski.

“În handbal o diferenţă de un gol este practic inexistentă la acest nivel, mai ales cu o echipă suedeză, care practică un handbal în viteză. Mă bucur că am continuat cu o victorie la Focşani, care ne dă încredere. Aşa cum aţi observat, suporterii sunt alături de noi, au venit şi în Suedia, sunt convins că şi la Constanţa sala va fi plină. Avem nevoie de suporteri, am spus de fiecare dată că sunt al 8-lea jucător. Trebuie să ştie că simţim în momentele grele că ne împing de la spate. Tot ce facem, facem pentru ei. Vrem să facem performanţă în acest oraş şi oamenii să fie mulţumiţi de noi”, a declarat Laurenţiu Toma.

Articolul precedentPeste 540 de milioane de lei investiți pentru modernizarea ecluzelor
Articolul următorContract fabulos pentru cel mai bogat constănțean