HC Dobrogea Sud a anunțat transferul jucătorului Ionuț Rotaru (33 de ani). Handbalistul a semnat un contract până la sfârșitul actualului sezon și va debuta în meciul cu CSM Făgăraș.

Fostul jucător al echipelor Știința Bacău, Potaissa Turda și Dunărea Călărași are o mare experiență în Liga Zimbrilor și a evoluat în  meciuri internaționale, atât în cupele europene inter-cluburi cât și pentru echipa națională de seniori a României. În 2018 a cucerit Cupa Challenge cu Potaissa Turda.

”Sunt onorat să joc la Constanța, pentru vicecampioana României. Îmi doresc să pun umărul la realizarea obiectivelor din acest sezon. Îmi place foarte mult cum am fost primit, simt că este o echipă de profesioniști. Băieții au fost OK, foarte prietenoși. Cu mulți dintre ei mă cunosc de-o viață, chiar dacă am fost adversari. Asta cred că mă va ajuta să mă integrez repede. Sper să facem meciuri frumoase împreună și să bucurăm suporterii acestei echipe,” a declarat Ipnuț Rotaru.

HHC Dobrogea Sud joacă astăzi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș, în etapa a IV-a din Liga Zimbrilor.

Articolul precedentLucrări pe Autostrada București-Constanța, trafic deviat
Articolul următorVIDEO| Trafic blocat pe DN 38. Camion încărcat cu lemne, cuprins de flăcări