Dobrogea Sud Constanța se va lupta pentru un loc în grupele European League cu polonezii de la Orlen Wisla Plock

Confruntarea din turul II preliminar al Ligii Europene se va desfășura în dublă manșă, pe 21 și 28 septembrie. Meciul retur se va disputa la Constanța.

“Este o tragere grea pentru echipa noastră. Ei sunt favoriți, au o echipă foarte bună, foarte experimentată și rodată în Europa, spre deosebire de noi care avem o echipă tânără. Bosniacul Terzic, care a jucat la Veszprem, este acolo, rusul Zhitnikov, venit de la Pick Szeged, joacă centru, spaniolul Mindegia tot centru, îl au inter stânga pe Szita, din naționala Ungariei, l-au adus și pe rusul Kosorotov. Dar sperăm să facem un meci foarte bun la ei, cât mai strâns, și să tranșăm calificarea pe terenul nostru. Duminică jucăm acasă, cu Buzăul, un meci greu, pe care trebuie să îl câștigăm. Înainte de Wisla, mergem la CSM, o deplasare foarte foarte grea. Sper să luăm 6 puncte și să mergem cu un moral bun în Polonia,” a declarat George Buricea.

HC Dobrogea Sud va debuta în Liga Zimbrilor duminică, la Constanța, contra lui HC Buzău, (ora 15.30), meci restanță din etapa a II-a. Pe 15 septembrie, urmează, în Capitală, duelul cu CSM București (16.00), contând pentru etapa I.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta