Farul a pierdut meciul disputat în deplasare cu Argeș, scor 2-1, în etapa a XII-a din Liga 1. Farul rămâne în continuare fără victorie în deplasare în acest sezon.

Scorul a fost deschis în minutul 50, la o fază unde constânțenii au cerut offside, dar Colțescu a validat golul. De Noojer a făcut o greșeală uriasă cu 20 de minute înainte de final, iar Diogo Viana a profitat și a înscris cu un șut sub bară. Farul a redus din diferență în minutul 80, prin Jefte Betancor. Penalty-ul a fost dictat de Sebastian Colțescu după o intervenție neglijentă a lui Ișfan în propriul careu.

„Toate meciurile în deplasare sunt mai grele pentru noi, se pare, decât meciurile de acasă. Vom întâlni un adversar bine organizat, care primește greu gol, pragmatic, joacă la rezultat și cred că toate aceste aspecte fac din acest meci unul greu.

Sperăm ca noi, de data asta, să ne întoarcem cu punct sau cu victorie din această deplasare. Mergem încrezători și trebuie să ne gândim să venim cu victorie, să câștigăm și să spargem gheața și în meciurile din deplasare, pentru că n-am produs rezultate bune în deplasare. Acasă suntem buni, dar în deplasare n-avem același randament.

Adi Petre și Purece nu vor fi. Purece are o problemă la coapsă, s-a lovit la ultimul antrenament, la ultimul joc școală. Adi Petre încă are probleme cu spatele, abia a început mișcarea. Ei nu sunt disponibili pentru acest meci”, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul rămâne pe locul 6 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1.

Sursa: Realitatea de Constanta