Visul lui Gheorghe Hagi, de a vedea cum marile corporaţii întorc în fotbalul românesc o parte din profiturile obţinute în România, prinde contur chiar la propriul club, scrie realitateasportiva.net.

Academia Hagi a semnat un parteneriat cu OMV Petrom, compania cu un profit anual de 750 de milioane de euro. Firma va susţine proiectul lui Hagi în următorii trei ani, iar sigla companiei a apărut deja pe panourile publicitare ale clubului din Ovidiu.

Parteneriatul “vizează creșterea numărului de copii care pot fi antrenați în cadrul Academiei și asigurarea, pentru aceștia, a celor mai bune condiții de pregătire, la standarde internaționale. Acestea includ: bază de antrenament adecvată, programe de antrenament dezvoltate în parteneriat cu cluburi internaționale reputate, echipamente și programe de nutriție, precum și asigurări medicale” – au declarat reprezentanţi ai OMV Petrom pentru Gazeta Sporturilor.

La meciul cu Poli Iaşi, Viitorul va purta pentru prima oară tricouri cu un sponsor principal. Emblema companiei a fost inscripţionată şi pe echipamentele de prezentare, precum cel purtat de Hagi la ultima conferinţă de presă.

Sursa foto FC Viitorul