Gheorghe Hagi a prefațat meciul de pe teren propriu cu UTA, din etapa a 12-a din Liga 1.

Zilele trecute, cotidianul britanic The Guardian a realizat o listă cu cei mai talentați tineri jucători din lume, iar printre remarcați s-a aflat și Andrei Borza, fundașul stânga de nici 17 ani al Farului Constanța.

„Am mai pierdut 2 jucători în această pauză, pe Torje și Benzar. Au avut probleme într-un meci amical. Au anumite probleme. 

Mihai Popescu este suspendat, Nedelcu revine ușor-ușor, dar nu e la capacitate maximă. Se recuperează bine, dar nu e gata. Mai avem o problemă și cu Larie, acuză o anumită problemă. Să vedem dacă o să fie apt pentru joc. Întâlnim o echipă cu personalitate, care iese la joc pe toată durata meciului. Va fi un meci greu, dar suntem încrezători. Credem în talentul pe care îl avem. E foarte important să mergem pe aceeași linie ca până acum.

„Un jucător de la Farul, ajunge să se scrie în Anglia despre el. E 2005. Pentru mine e normal să joace. E un lucru pentru care Constanţa trebuie să se bucure pentru că are un jucător atât de tânăr despre care se vorbește în străinătate, mai ales în perioda asta mai puțin plăcută pentru fotbalul românesc.

Încerc să îi dau spaţiu, în fiecare zi e mai bun și ușor, ușor va veni şi momentul în care va juca titular,” a spus Gică Hagi într-o conferință de presă. 

Farul – UTA Arad se joacă duminică, de la ora 18:30.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentIncendiu la o casă din Constanța. Intervin pompierii cu două autospeciale
Articolul următorVIDEO Accident grav în județul Constanța: două victime, după ce s-au răsturnat cu mașina