Gheorghe Popescu a fost prezentat ca președinte al FC Viitorul, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, la stadionul Central al Academiei. 

Gheorghe Hagi:“De astăzi avem un nou președinte, pe Gică Popescu. Nu mi-a fost ușor să-l conving, din punctul meu de vedere am ajuns la un nivel, echipa a crescut an de an, iar acum la 10 ani, trebuie să ne dezvoltăm, să facem lucruri importante pentru a fi cu un pas în plus, mai în față, pentru a încerca să fim mai buni. Un președinte care să aibă grijă de partea tehnică, administrativă. Este un om care va conduce tot. Venirea lui Gică Popescu în familia noastră cred că ne va face mai puternici, mai buni”.

Gică Popescu a declarat că a hotărât  din 2003, când și-a ]ncheiat cariera de jucător că dacă se va întorce în fotbal o să o facă doar alaturi de Gheorghe Hagi, într-un proiect care să facă ceva pentru fotbalul românesc.  Principalul obiectiv este să aducă alături de Hagi oameni care pot să participe financiar la acest proiect  astfel încât performanțele  să crească în anii următori  și să găsească formulele  necesare ca Viitorul să facă parte din competițiile europene greu de accesat pentru fotbalul românesc.

„ Toată lumea-mi spunea dacă nu mi-e teamă să vin alături de Hagi pentru că este greu de dialogat cu el. Dacă în 30 de ani nu am reușit șă ne certăm, mă îndoiesc că se va întâmpla de acum înainte. Suntem doi oameni de fotbal, plecăm la drum împreună și sper că rezultatele pe care le-am avut ca jucători să le avem și în acest proiect. Primul obiectiv al echipei va fi calificarea în play-off. Visul lui Gică Hagi este calificarea în grupele Europa League… M-aș bucura ca prezența mea să fie un exemplu de conduită pentru ceilalți oamenii din fotbal ”

Articolul precedentFC Viitorul U19 este campioana României
Articolul următorRestricții de circulație în zona silozurilor Anghel Saligny